Výborná smažená treska v těstíčku

Obalovaný filet z mořské tresky je lehkou pochoutkou pro celou rodinu.


0.00x
35 min

Ingredience

3 lžíceolej
1 špetkasůl
500 gtreska
1 špetkapepř
1 lžičkacitronová šťáva

těstíčko

2 ksvejce
500 mlmléko
10 dkgsýr
250 ghladká mouka

Postup přípravy

Filé z tresky osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Z mouky, nastrouhaného sýra, mléka a vajec si ušleháme těstíčko, ve kterém filety obalíme.

Tresku v těstíčku smažíme na rozpáleném oleji dozlatova. Jako přílohu můžeme zvolit například bramborovou kaši s brokolicí.
user-icon

autor Veronika


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Výborná smažená treska v těstíčku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Španělská
Kuchařky
Ryby | Maso

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena