Treska připravená netradičně - zapečená v alobalu s brambory, zeleninou a bylinkami.
4 plátky | máslo |
6 ks | brambory |
4 ks | karotka |
1 ks | citron |
1 ks | pórek |
3 lžíce | olivový olej |
4 ks | jarní cibulka |
4 lžíce | čerstvé bylinky |
2 ks | kořenová petržel |
4 ks | filet bez kůže z bílé tresky |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
čerstvě mletý pepř |
autor Kaelyn Knížová
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.