Treska připravená netradičně - zapečená v alobalu s brambory, zeleninou a bylinkami.
4 plátky | máslo |
6 ks | brambory |
4 ks | karotka |
1 ks | citron |
1 ks | pórek |
3 lžíce | olivový olej |
4 ks | jarní cibulka |
4 lžíce | čerstvé bylinky |
2 ks | kořenová petržel |
4 ks | filet bez kůže z bílé tresky |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
čerstvě mletý pepř |
autor Kaelyn Knížová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena