Domácí tiramisu

Vynikající moučník i pro náročné mlsouny.


4.6216x
20 min
9×

Postup přípravy

Uvaříme silnou kávu, osladíme podle chuti a necháme vychladnout.

Než káva vychladne, ušleháme šlehačky a do nich zašleháme zakysané smetany, které osladíme a kápneme trochu cinzana nebo rumu.

Dortovou nebo jinou formou vyložíme piškoty. Do vychladlé kávy přidáme také pár kapek cinzana nebo rumu. Kávou poléváme piškoty vyskládané ve formě. Na piškoty dáme část šlehačkové hmoty a na to opět piškoty. Přelijme kávou. Opět potřeme vrstvou šlehačky. Domácí tiramisu dáme nejlépe přes noc uležet do lednice.

Před podáváním posypeme domácí tiramisu kakaem. Tiramisu podáváme vychlazené.
user-icon

autor mysinecka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Domácí tiramisu

Zpět na recept