Domácí kremrole z listového těsta

Kremrole potěší každou návštěvu, skvěle chutnají i vypadají a nejsou vůbec těžké!


2.65x
60 min

Ingredience

náplň

250 gcukr
3 ksbílek

na ozdobu

2 lžícecukr moučka

těsto

1 balíčeklistové těsto

Postup přípravy

Z listového těsta vyválíme tenké placky, ze kterých nakrájíme cca 2 cm široké a 20 cm dlouhé pruhy. Ty pak namotáváme na kovové trubičky, proužky se přitom částečně překrývají.

Kremrole pečeme v troubě na 180 - 200 °C dozlatova.

Mezitím si připravíme náplň - z vaječných bílků a cukru vyšleháme pevný sníh.

Bílkovým sněhem upečené kremrole plníme pomocí cukrářského pytlíku z obou stran.

Takto připravené domácí kremrole z listového těsta pocukrujeme a podáváme.
user-icon

autor Veronika


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Domácí kremrole z listového těsta

Zpět na recept
Druh jídla
Dezerty
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena