U nás jsme podlehli kouzlu doma upečeného pečiva a proto přináším vždy nové recepty. Tentokráte na naši úpravu klasické šumavy.
těsto | |
---|---|
1.5 lžíce | olej |
1 lžíce | sůl |
1.5 lžíce | ocet |
1 lžíce | cukr krupice |
290 ml | vlažná voda |
1.5 lžíce | mletý kmín |
2 lžičky | sušené droždí |
270 g | celozrnná pšeničná mouka |
55 g | celozrnná žitná mouka |
110 g | chlebová žitná mouka |
55 g | celozrnná špaldová mouka |
na ozdobu | |
2 lžíce | černý sezam |
autor Konvalinka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena