Čevabčiči pochází z jihoslovanské kuchyně, postupně však tyto malé kořeněné šišky získaly oblibu ve všech zemích Evropy.
0.5 lžičky | sůl |
0.2 l | vývar |
1 špetka | majoránka |
150 g | cibule |
1 lžička | sladká paprika |
400 g | mleté hovězí maso |
1 špetka | pálivá paprika |
1 stroužek | velký česnek |
200 g | mleté telecí maso |
1 špetka | mletý černý pepř |
podle potřeby | |
---|---|
2 lžíce | olej na smažení |
autor Fendryska
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.