Čevabčiči

Čevabčiči pochází z jihoslovanské kuchyně, postupně však tyto malé kořeněné šišky získaly oblibu ve všech zemích Evropy.


3.763x
30 min
4×

Ingredience

0.5 lžičkysůl
0.2 lvývar
1 špetkamajoránka
150 gcibule
1 lžičkapaprika sladká
400 ghovězí mleté maso
1 špetkapálivá paprika
1 stroužekčesnek
200 gmleté telecí maso
1 špetkamletý černý pepř

podle potřeby

2 lžíceolej na smažení

Postup přípravy

Česnek oloupeme a prolisujeme. Smícháme ho s mletým masem a kořením. Přilijeme horký masový vývar a dobře zpracujeme. Z masové směsi utvoříme malé šišky. Cibuli oloupeme a najemno nakrájíme. Smícháme s paprikou. Pánev vymažeme olejem a rozehřejeme. Čevabčiči na ní rychle a zprudka opečeme ze všech stran. Uvnitř má zůstat růžové. Čevabčiči podáváme obložené cibulí a vařeným bramborem.
user-icon

autor Fendryska

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Čevabčiči

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena