Čevabčiči

Čevabčiči pochází z jihoslovanské kuchyně, postupně však tyto malé kořeněné šišky získaly oblibu ve všech zemích Evropy.


3.763x
30 min
4×

Postup přípravy

Česnek oloupeme a prolisujeme. Smícháme ho s mletým masem a kořením. Přilijeme horký masový vývar a dobře zpracujeme. Z masové směsi utvoříme malé šišky.

Cibuli oloupeme a najemno nakrájíme. Smícháme s paprikou.

Pánev vymažeme olejem a rozehřejeme. Čevabčiči na ní rychle a zprudka opečeme ze všech stran. Uvnitř má zůstat růžové.

Čevabčiči podáváme obložené cibulí a vařeným bramborem.
user-icon

autor Fendryska


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Čevabčiči

Zpět na recept