Červené gnocchi

Italská pochoutka, kterou máte hotovou během několika málo minut.


2.9974x
30 min
4×

Ingredience

5 ksrajče
80 gparmazán
2 ksjarní cibulka
4 porceGnocchi

podle chuti

sůl
bazalka
mletý pepř

podle potřeby

tuk

Postup přípravy

Nočky uvaříme podle receptu Gnocchi. Můžeme si koupit i polotovar. Ten připravíme podle návodu na obalu. Troubu si předehřejeme. Rajčata si spaříme, oloupeme a nakrájíme na kolečka, stejně jako cibuli. Do zapékací nádoby potom vkládáme nočky a na ně rajčata s cibulí. Vše okořeníme podle chuti solí, pepřem a bazalkou a posypeme nastrouhaným sýrem. Nejlépe se hodí parmezán, ale to záleží čistě jen na vás. Červené gnocchi zapékáme v troubě asi 10 minut a na povrch poklademe vločky másla. Červené gnocchi ihned podáváme.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Červené gnocchi

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z italské kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena