Červené gnocchi

Italská pochoutka, kterou máte hotovou během několika málo minut.


2.9974x
30 min
4×

Postup přípravy

Nočky uvaříme podle receptu Gnocchi. Můžeme si koupit i polotovar. Ten připravíme podle návodu na obalu.

Troubu si předehřejeme. Rajčata si spaříme, oloupeme a nakrájíme na kolečka, stejně jako cibuli.

Do zapékací nádoby potom vkládáme nočky a na ně rajčata s cibulí. Vše okořeníme podle chuti solí, pepřem a bazalkou a posypeme nastrouhaným sýrem. Nejlépe se hodí parmezán, ale to záleží čistě jen na vás. Červené gnocchi zapékáme v troubě asi 10 minut a na povrch poklademe vločky másla.

Červené gnocchi ihned podáváme.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Červené gnocchi

Zpět na recept