Čaj z černé jeřabiny

Z čerstvě natrhané jeřabiny je nejlepší čaj. Jak mi poradila sousedka, usušená se prý k čaji vůbec nedoporučuje.


4.424x
15 min
4×
Podobné recepty

Postup přípravy

Kuličky oštípneme ze stonků a nasypeme do sklenice. Přidáme cukr i hřebíček a zalijeme vřelou vodou. Čaj necháme 5 minut vylouhovat, potom ho promícháme a částečně se snažíme kuličky rozmáčknout. Znovu uzavřeme a ještě 5 minut vylouhujeme. Pak čaj z černé jeřabiny znovu promícháme a trochu rozmačkáme. Čaj z černé jeřabiny podáváme horký. Ozdobíme plátkem nebo spirálkou citronu a kuličkami černé jeřabiny.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Čaj z černé jeřabiny

Zpět na recept
Druh jídla
Nápoje
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena