Jeřabinové víno

Recept z plodů jeřabiny ptačí. Konzumace syrových plodů se nedoporučuje, ale po usušení a jiném zpracování se jejich nežádoucí působení ztrácí.


3.76x

Postup přípravy

Čerstvé jeřabiny pomačkáme, dáme do větší nádoby a zalijeme přibližně dvojnásobným množstvím dobrého bílého vína. Takto necháme macerovat cca 2 - 3 týdny, během tohoto času jeřabinovým vínem občas protřeseme.

Jeřabinové víno přecedíme a popíjíme kalíšek každé ráno a večer jako univerzální preventivní lék.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jeřabinové víno

Zpět na recept
Druh jídla
Nápoje
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena