Víno z černého jeřábu

Recept na dezertní víno z jeřábu černého alias arónie.


5.02x

Postup přípravy

Vodu svaříme společně s cukrem, který necháme rozpustit. Cukrový rozvar necháme vychladnout. Kuličky jeřábu zbavíme stopek a vložíme do demižónu, zalijeme vychladlým cukrovým rozvarem a přidáme trochu čerstvých kvasnic. Demižón uzavřeme celofánem a provázkem. Víno z černého jeřábu necháme kvasit 6 - 7 týdnů. Hotové víno z černého jeřábu podáváme podle příležitosti a chuti.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Víno z černého jeřábu

Zpět na recept
Druh jídla
Nápoje
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena