Brudet po bokelsku

Připravte si svou oblíbenou rybu jinak. V receptu můžete použít kapra, pstruha nebo jakoukoliv jinou rybu.


2.91752x
90 min

Postup přípravy

Ryby očistíme a opláchneme. Rajčata nařízneme, spaříme, ihned zchladíme a oloupeme. Pak je rozpálíme a dužinu rozmačkáme. Cibule a česnek oloupeme a oboje nakrájíme na kolečka - plátky. V kastrolu, do kterého se vejde vybraná ryba, necháme rozpálit olej a zesklovatíme na něm cibuli. Přidáme česnek a restujeme. Když je česnek zlatavý, zaprášíme vše moukou a osmahneme ji. Zalijeme vínem, přidáme horkou vodu a vložíme rajčata, bobkový list a podle chuti směs osolíme a opepříme. Vše povaříme asi 1/2 hodiny, pak procedíme, do šťávy vložíme ryby a vaříme na mírném ohni asi 30 minut. K rybě můžeme podávat brambory v jakékoliv úpravě.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Brudet po bokelsku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena