Salát z brambor a červené řepy

Vyzkoušejte recept na salát z červené řepy s vařeným bramborem, cibulí a pochutinami, který můžeme servírovat jako chuťovku,anebo přílohu ke smaženým řízkům nebo rybám.


5.05x
60 min
1×

Postup přípravy

Salátové brambory a červenou řepu uvaříme ve slupce doměkka a necháme vychladnout. Poté řepu a brambory oloupeme a na hrubém struhadle nastrouháme na nudličky. Oloupanou červenou cibuli nakrájíme na jemné kostičky. V menší misce promícháme majonézu s hořčicí, kečupem a sladkou mletou paprikou.

V míse promícháme nastrouhané brambory s červenou řepou a cibulí, přidáme sůl, pepř a rýžový ocet. Nakonec vše spojíme majonézovou směsí s kečupem a necháme v chladu odležet.

Salát z červené řepy s bramborem rozdělíme na porce, ozdobíme bylinkami a podáváme s očesnekovanými toasty jako chuťovku.
user-icon

autor Jarka-P


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Salát z brambor a červené řepy

Zpět na recept