Vítězný recept letošního ročníku Vitana Majonéza Cupu - mistrovství ČR v přípravě bramborového salátu od týmu Diplomati (Barbora Babincová, Jiří Rusz, Jakub Špringl) - SOU potravinářské, Praha 4 - Písnice.
salát | |
---|---|
10 g | sůl |
200 g | majonéza |
100 g | zakysaná smetana |
10 g | mletý bílý pepř |
20 g | citronová šťáva |
240 g | okurka salátová |
20 g | čerstvý kopr |
1.15 kg | brambory Grenaille |
směs | |
1 g | sůl |
2 g | mletý bílý pepř |
30 g | citronová šťáva |
250 g | uzený losos |
autor HAVAS PR
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena