Bramborový salát s tatarákem z uzeného lososa

Vítězný recept letošního ročníku Vitana Majonéza Cupu - mistrovství ČR v přípravě bramborového salátu od týmu Diplomati (Barbora Babincová, Jiří Rusz, Jakub Špringl) - SOU potravinářské, Praha 4 - Písnice.


5.04x
60 min

Postup přípravy

Brambory grenaille uvaříme a nakrájíme na větší kousky. Čerstvý kopr nakrájíme na jemno. Salátovou okurku rozpůlíme, vyndáme vnitřek a nakrájíme na půl kolečka.

Nakrájené brambory s koprem a okurkou ochutíme solí, mletým bílým pepřem, citronovou šťávou a spojíme majonézou Vitana se zakysanou smetanou.

Následně salát dozdobíme tatarákem připraveným z nasekaného uzeného lososa, citronové šťávy a dochuceným mletým bílým pepřem a solí.

Bramborový salát s tatarákem z uzeného lososa podáváme jako chutnou přílohu k různým pokrmům podle chuti.
user-icon

autor HAVAS PR


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bramborový salát s tatarákem z uzeného lososa

Zpět na recept