Bramborové rösti s medvědím česnekem

Vyzkoušejte recept na placičky ze syrových brambor s chutí medvědího česneku. Bramborové rösti podáváme jako teplou chuťovku i přílohu.


5.04x
35 min
1×

Postup přípravy

Brambory omyjeme, oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Osolíme, opepříme a přendáme je do cedníku, kde je necháme okapat. Medvědí česnek a pažitku očistíme a nesekáme nadrobno. Pak brambory ještě rukou vymačkáme, přendáme do mísy, přisypeme solamyl a promícháme s bylinkami.

Na teflonové pánvi rozpálíme trochu oleje a polévkovou lžící tvoříme malé placičky, které z obou stran opečeme dozlatova.

Bramborové rösti s bylinkami podáváme teplé jako chuťovku, ale jsou vhodné i jako příloha k pečeným masům.
user-icon

autor Jarka-P


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Bramborové rösti s medvědím česnekem

Zpět na recept