Vaření.czReceptyBramborová polévka s uzeným tofu

Bramborová polévka s uzeným tofu

Recept na veganskou bramborovou polévku s uzeným tofu.


0.00x
45 min

Ingredience

1 kscibule
4 ksbrambory
1.5 lzeleninový vývar
2 hrstějemně mleté ovesné vločky
2 lžíceolej
1 kspaprika červená
1 lžícepaprika mletá
2 stroužkyčesnek
1 ksuzené tofu

podle chuti

1 lžičkasůl
0.5 lžičkypepř mletý

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme najemno a orestujeme na oleji, poté přidáme prolisovaný česnek a na malé kousky nakrájenou papriku. Chvilku ještě vše osmahneme a zaprášíme červenou paprikou. Zalijeme zeleninovym vývarem a přidáme oloupané a na kostky nakrájené brambory.

Vaříme, dokud nejsou brambory měkké. V pánvi na oleji orestujeme dozlatova na kostičky nakrájené tofu a poté ho přidáme do polévky. Nakonec do polévky přidáme na zahuštění 2 menší hrsti jemných ovesných vloček, osolíme a opepříme a zhruba 5 minut ještě povaříme.

Recept na výbornou bramboračku s houbami krok za krokem

Přinesli jste si z lesa košík nasbíraných hub? Milujete kromě houbové smaženice také houbové polévky? Potom zkuste recept na tuto bramborovou polévku s kořenovou zeleninou a čerstvými hříbky. Je výborná!

Recept

Zahřejte se poctivou polévkou: 6 nejlepších receptů na bramboračku, zelňačku i kulajdu

První chladnější dny jsou za námi a určitě také pociťujete, jak důležité je se v těchto dnech zahřát. Při volbě pokrmů nemůžete šlápnout vedle, když sáhnete po vydatné domácí polévce. Máme pro vás perfektní recepty z brambor, hub a zelí - surovin, které si teď tělo žádá nejvíce.

Zahřejte

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Bramborová polévka s uzeným tofu

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena