Borůvkový dort tiramisu, tak skvělá záležitost, přitom příprava je celkem snadná. Základem je světlý korpus, který skvěle doplní tvarohový krém s mascarpone, borůvková zavařenina a čerstvé borůvky. Vynikající dezert pro slavnostní příležitosti.
Borůvkový speciál: Od sklizně až po pečení
Borůvková sezóna je tady! Pojďme si maximálně užít tyto modravé plody, které mají široké využití v kuchyni, a to nejen při přípravě sladkých pokrmů.

Jak na to: Pečeme piškotové těsto
Moučníky z piškotového těsta se ne vždy podaří. Dnes si dáme pár tipů pro samotnou přípravu i pečení, aby byl výsledek dotažen k dokonalosti.

Svatební dorty a zákusky: Jaké jsou nejnovější trendy?
Svatby jsou stále nejčastěji k vidění právě na jaře a v létě, svatební trendy jsou právě v tuto dobu diskutovaným tématem. Jaké jsou letošní svatební novinky? Liší se moc od těch loňských? Pojďme se zaměřit na svatební dorty a zákusky na svatební tabuli. Jaké jsou letos „in“?

Autor:Kristien




Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena