Recept na biftek, který můžeme připravit z hovězí svíčkové, roštěné, vepřové kotlety, kuřecích prsíček, ale ze svíčkové je nejlepší. Hotové maso pokládáme na opečenou slaninu s cibulí a houbami.
30 g | olej |
20 g | máslo |
50 g | cibule |
3 g | koření na steak |
50 g | hřiby |
200 g | hovězí svíčková |
30 g | slanina uzená |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý pepř |
autor Miriys
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena