BeBe tiramisu

Recept na domácí tiramisu z neobvyklých surovin, které ovšem chutná jako to pravé.


4.320x
30 min
1×

Postup přípravy

Ušleháme si smetanu, vmícháme do ní pomazánkové máslo a cukr podle chuti. Připravíme si silnou instantní kávu a přidáme do ní rum.

Do vhodné formy, nejlépe obdélníkové nebo čtvercové, naskládáme vrstvu BeBe sušenek. Lžící je pokapeme směsí kávy a rumu, na jednu BeBe sušenku asi jednu polévkovou lžíci kávy. Poklademe třetinou krému a na to dáme opět BeBe sušenky a kávu. Dáme druhou třetinu krému, BeBe sušenky, kávu a poslední třetinu krému. Krém uhladíme a dáme do lednice nejméně na 12 hodin ztuhnout. Klidně i přes celou noc i déle. Krém totiž po ušlehání chutná divně, ale přes noc se rozleží a získá lahodnou chuť.

Před podáváním posypeme BeBe tiramisu silnou vrstvou kvalitního holandského kakaa. Nepoužijte instantní typu Granko a podobně. BeBe tiramisu nakrájíme na porce. Tiramisu chutná výborně i druhý či třetí den po vyrobení, ovšem nestalo se mi, že by tak dlouho vydržel.
user-icon

autor kawalski


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept BeBe tiramisu

Zpět na recept