Azu alá mitka

Recept na netradičně naloženou vepřovou plec s cibulí.


3.170x
60 min
1×

Ingredience

4 lžíceolej
1 lžičkasůl
2-4 kscibule
2 lžícehořčice
2-3 lžícekečup
1-2 lžičkyvegeta
1 ksrajský protlak
1 lžícemletá sladká paprika
1 lžičkamletý černý pepř
1 kgvepřová plec nebo ramínko

Postup přípravy

Vepřovou plec nebo ramínko podle potřeby očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky.

Do nudliček vmícháme olej, hořčici, kečup, malý rajský protlak a veškeré koření. Dvě až čtyři cibule (podle velikosti) očistíme a nasekáme nadrobno. Cibuli vmícháme do masové směsi.

Vše důkladně promícháme a na mírném ohni dusíme doměkka za občasného podlévání vodou. Vodu vydusíme na požadované množství šťávy. Kdo má rád více šťávy, může si pokrm nastavit trochou vody.

Azu alá mitka podáváme s chlebem, rýží nebo hranolky.
user-icon

autor Mitič


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Azu alá mitka

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena