Azu alá mitka

Recept na netradičně naloženou vepřovou plec s cibulí.


3.170x
60 min
1×

Postup přípravy

Vepřovou plec nebo ramínko podle potřeby očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky.

Do nudliček vmícháme olej, hořčici, kečup, malý rajský protlak a veškeré koření. Dvě až čtyři cibule (podle velikosti) očistíme a nasekáme nadrobno. Cibuli vmícháme do masové směsi.

Vše důkladně promícháme a na mírném ohni dusíme doměkka za občasného podlévání vodou. Vodu vydusíme na požadované množství šťávy. Kdo má rád více šťávy, může si pokrm nastavit trochou vody.

Azu alá mitka podáváme s chlebem, rýží nebo hranolky.
user-icon

autor Mitič


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Azu alá mitka

Zpět na recept