Plněná roláda z mletého masa ala Dočík

Roláda z míchaného mletého masa plněná špenátem, šunkou a sýrem.


5.01x
90 min
1×

Postup přípravy

Mleté maso ochutíme solí a pepřem, přidáme majoránku, najemno nakrájenou cibuli, vejce a strouhanku.

Rozprostřeme do tenké vrstvy na olejem vymazaný alobal, aby šla roláda lépe zabalit. Na mleté maso poklademe plátky šunky, plátky sýra a špenát. Zabalíme roládu tak, aby z mletého masa nic nevykukovalo. 

Naplněnou roládu dáme do předehřáté trouby na 220 °C na cca 45 minut. 
Poté vyjmeme z trouby a vybalíme opatrně z alobalu, na vrch poklademe plátky slaniny, přeléváme občas výpekem a dopečeme dozlatova. 

Plněnou roládu z mletého masa ala Dočík podáváme nejlépa s bramborovou kaší.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Plněná roláda z mletého masa ala Dočík

Zpět na recept