nugát

Cukrářská hmota vytvořená z nejrůznějších oříšků a hlavně čokolády, doplněná dalšími složkami Vyrábí se v souvislé vrstvě. Po vychladnutí se krájí na charakteristické kostky. Podle přísad či stupně pražení jádrovin mohou být světlé či tmavé nugáty. Nugát se také využívá jako náplň do bonbonů, čokolád nebo moučníků.

Varianty slova: nugát, nugáte, nugátech, nugátem, nugátu, nugátům, nugáty

Tip: Hledat recepty obsahující pojem nugát

Recepty obsahující pojem nugát

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena