Nepečený nugát

Neobvyklá chuť a příprava, kterou ale zvládne každý.


2.813x
30 min

Postup přípravy

Smícháme všechny suroviny (cukr, sušené mléko, vanilkový pudinkový prášek a Heru) kromě kakaa a vypracujeme hladké těsto, které rozpůlíme a do poloviny těsta zapracujeme kakao. Teď máme dvě těsta - bílé a hnědé. Každé těsto rozřízneme ještě napůl a máme 4 části těsta. Na rozříznutý igelitový sáček dáme hnědé těsto a uděláme rukou placku a na ni položíme bílou placku stejné velikosti. Přikryjeme dalším igelitem a rozválíme na obdélník asi 3 mm vysoký. Nugát svineme pomocí igelitu do roládky. Postup opakujeme s tím rozdílem, že dole bude těsto bílé. Nugátové roládky necháme vychladit v lednici nebo studené místnosti a teprve pak můžeme krájet nepečený nugát na řezy.
user-icon

autor hadashka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Nepečený nugát

Zpět na recept
Druh jídla
Cukroví
Národní kuchyně
Česká
K příležitosti
Vánoční recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena