Léto je sice pomalu u konce, ale pár teplých večerů před sebou určitě ještě máme. A tak jsme pro vás vybrali 7 masových receptů na gril, které stojí za vyzkoušení, a které ještě stihnete.
(doba přípravy 60 min)
(doba přípravy 45 min)
Grilované špízy se třemi druhy masa
(doba přípravy 35 min)
Marinovaná pikantní žebírka z grilu
(doba přípravy 120 min)
(doba přípravy 60 min)
Bún cha – vietnamský grilovaný bůček
(doba přípravy 30 min)
Marinovaný pstruh na grilu s bylinkami
(doba přípravy 45 min)
Úvodní foto: Shutterstock.com
autor Michy
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena