1. Suroviny pro přípravu receptu.
Na přípravu vitamínové celerové pomazánky budete potřebovat následující ingredience: 300 g celeru, 100 g řepy, 150 g jablek, 1 vaničku odtučněného tvarohu, himalájskou sůl a šťávu z ½ citronu. S přípravou vám pomůže výkonný mixér.
2. Celer nastrouhejte na jemném struhadle.
3. Oloupaná, na kostky nakrájená, jablka vložte do nádoby mixéru.
4. Řepu oloupejte a nakrájejte na kostky. Kostky řepy přidejte do nádoby k jablkům a mixujte do hladka.
5. Rozmixovanou směs vložte do mísy a přidejte nastrouhaný celer. Důkladně promíchejte tak, aby se ingredience spojily.
6. Do pomazánky přidejte vaničku tvarohu a opět důkladně promíchejte.
7. Dle vlastní chuti pomazánku osolte.
8. Nakonec přidejte čerstvou citronovou šťávu.
9. Celerovou pomazánku podávejte na plátcích celozrnného pečiva s čerstvými bylinkami.
Dobrou chuť vám přeje G21 Vitality
Děkujeme Live with Anny za věnování fotek do našeho receptu.