Pyré z celeru

Recept na zeleninové pyré, které se dobře hodí k různým pečeným masům nebo jako pomazánka.


5.02x
20 min

Ingredience

10 dkgmáslo
1 ksceler
100 mlsladká smetana
0.25 lžičkymletý muškátový květ

podle chuti

sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

Větší celer očistíme, oloupeme a nakrájíme na malé kousky, které s lžící másla uvaříme doměkka. Slijeme vodu a přidáme smetanu, sůl, mletý černý pepř, mletý muškátový květ a další změklé máslo a rozmixujeme. Nejlépe tyčovým mixérem v hrnci. Pyré z celeru můžeme podávat teplé k masu, ale i studené jako pomazánku na chlebíčky místo másla.
user-icon

autor Fotíček


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pyré z celeru

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena