Máte rádi vepřové? A se zelím? Pak právě tento recept přijde vhod. Pečené vepřové na zelí a slanině nemá chybu!
Na fotorecept, který si dnes připravíme, můžeme použít libovolné vepřové maso, nejlépe však plecko či kotletu. Přidaná smetana dodá zelí na jemnosti.
Masové plátky osolíme a opepříme. Na rozpáleném oleji je po obou stranách opečeme.
Troubu předehřejeme na 175 °C, vložíme přikrytý pekáček s vepřovým masem na zelí a zapékáme asi 20 - 25 minut, dokud není maso i zelí dostatečně měkké.
Vyzkoušejte také tyto recepty z vepřového
Pečené vepřové karé
(doba přípravy 2 h 40 min )
Vepřové výpečky na česneku
(doba přípravy 1 h 30 min )
Vepřové kotlety na pivu
(doba přípravy 1 h 30 min )
Vepřové ražniči
(doba přípravy 45 min )
Vepřové medailonky v těstíčku
(doba přípravy 35 min )
Vepřové v zeleninové omáčce
(doba přípravy 1 hod )
autor Michy
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena