Vepřové kotlety na pivu

Vepřové kotlety s cibulí a paprikou ochucené kečupem a česnekem pečeme na pivu a podáváme s vařeným bramborem.


4.880x
90 min
13×

Ingredience

50 gslanina
4 stroužkyčesnek
300 mlsvětlé pivo
6 ksvepřové kotlety
1 ksvelká červená cibule
3 ksbílá kapie

podle potřeby

olej

podle chuti

sůl
kečup
drcený kmín
mletý černý pepř

Postup přípravy

Maso omyjeme, osušíme, naklepeme a ochutíme solí a pepřem. Omyté kapie rozkrojíme na čtvrtiny a zbavíme jádřinců. Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka. Slaninu nakrájíme na tenké plátky. Česnek oloupeme Kotlety zprudka opečeme z obou stran na oleji a přeložíme i s výpekem do pekáče. Maso potřeme kečupem, okmínujeme, obložíme slaninou, cibulí, česnekem a kapiemi. Vše podlijeme pivem a pečeme zvolna v předehřáté troubě doměkka. Během pečení maso přeléváme vypečenou šťávou. Vepřové kotlety na pivu rozdělíme na teplé talíře, poklademe cibulí a kapiemi, přelijeme sosem a podáváme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové kotlety na pivu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena