Vepřové kotlety na pivu

Vepřové kotlety s cibulí a paprikou ochucené kečupem a česnekem pečeme na pivu a podáváme s vařeným bramborem.


4.880x
90 min
13×

Postup přípravy

Maso omyjeme, osušíme, naklepeme a ochutíme solí a pepřem. Omyté kapie rozkrojíme na čtvrtiny a zbavíme jádřinců. Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka. Slaninu nakrájíme na tenké plátky. Česnek oloupeme

Kotlety zprudka opečeme z obou stran na oleji a přeložíme i s výpekem do pekáče. Maso potřeme kečupem, okmínujeme, obložíme slaninou, cibulí, česnekem a kapiemi. Vše podlijeme pivem a pečeme zvolna v předehřáté troubě doměkka. Během pečení maso přeléváme vypečenou šťávou.

Vepřové kotlety na pivu rozdělíme na teplé talíře, poklademe cibulí a kapiemi, přelijeme sosem a podáváme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové kotlety na pivu

Zpět na recept