Vepřové kotlety s cibulí a paprikou ochucené kečupem a česnekem pečeme na pivu a podáváme s vařeným bramborem.
50 g | slanina |
4 stroužky | česnek |
300 ml | světlé pivo |
6 ks | vepřové kotlety |
1 ks | velká červená cibule |
3 ks | bílá kapie |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
kečup | |
drcený kmín | |
mletý černý pepř |
autor Jarka Petrová
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.