Vepřové ražniči

Vepřové maso na špízu se zeleninou.


4.465x
45 min
4×

Ingredience

1 hrnečekolej
2 kscibule
1 ksčervená paprika
3 plátkyuzený bůček
2 kskoktejlová rajčata
500 gvepřové plátky
1 ksberaní roh

Postup přípravy

Vepřové maso plec či kýtu nakrájíme na plátky naklepeme osolíme, opepříme a nakrájíme na kousky vhodné na napichování, to samé uděláme s ostatními ingrediencemi a střídavě navlékáme na špejle. Potřeme olejem a necháme asi 20 minut odležet. Do pekáčku dáme pečící papír a potřeme olejem. Troubu si předehřejeme na 200°C a dáme péci. Podle potřeby obracíme. Podáváme s brambory nebo jinou přílohou.
user-icon

autor petrsparta


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové ražniči

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena