Při toulkách přírodou v těchto dnech již můžeme narazit na houby a po dešti jich nejen v lese bude přibývat. Je houba jedlá, nejedlá nebo jedovatá? Připravili jsme pro vás houbařský test, díky kterému zjistíte, jak na tom jste.
Zdroj: zena.cz
Foto: Pixabay.com
Smaženice bez vajec z pravých hřibů
(doba přípravy 20 min )
Houby na paprice
(doba přípravy 30 min )
Kuřecí křídla se žampiony
(doba přípravy 45 min )
Houby v kuchyni: Jak je zpracovat, uchovat v nich vitamíny a zároveň si pochutnat
Češi jsou národem houbařů. Říká se, že všechny houby jsou jedlé, některé však pouze jednou. Ale zanechme černého humoru a ponořme se do článku, který nám přiblíží houby z té zdravotní a kuchařské stránky.
autor admin_vareni
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena