Řadit podle
Filtrovat
4.5 17x
Lososovitý pstruh na másle s chutí česneku a bylinek, ke kterému podáváme bramborovo-čočkové pyré. Pokrm můžeme podávat i při slavnostních příležitostech.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.3 11x
Pečené filety ze pstruha lososovitého a do křupava propečenou kůrčičkou s netradiční bramborovou přílohou. Recept na lehký hlavní chod, který je vhodný i pro slavnostní příležitosti.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně |
4.2 24x
Recept na filety z losovitého pstruha smažené v strouhankovém těstíčku s česnekem a petrželkou. Rybu v křupaném obalu podáváme teplý jako hlavní chod s bramborem, ale chutná i za studena s oblíbeným dipem a zeleninovým salátem.
ČÍST VÍCE45min | Hlavní chody | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena