Řadit podle
Filtrovat
5.0 4x
Snadný recept na kulaté žemlové knedlíky s tyrolskou slaninou a bez přidání mouky, který pochází z rakouské kuchyně. Výborná příloha k pečeným masům nebo omáčkám.
ČÍST VÍCE45min | Přílohy | Recepty z rakouské kuchyně kuchyně | vařil 1 člověk
4.8 67x
Jak využít kedlubny? Připravte si z nich výborné domácí zelí. Recept je velmi jednoduchý.
ČÍST VÍCE30min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně | vařili 2 lidé
4.3 6x
Zelí z jemně nakrájeného pórku lze použít jako přílohu i hlavní chod, recept ocení nejen vegetariáni. Chutná skvěle a je za chvilku na stole.
ČÍST VÍCE20min | Přílohy | Recepty z české kuchyně kuchyně |
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena