Polévka z čerstvého zelí s mlékem, sterilovanými fazolemi, bramborem a slaninou.
2 lžíce | máslo |
3 ks | brambory |
250 ml | mléko |
1-2 lžíce | hrubá mouka |
6 plátků | anglická slanina |
300 g | bílé hlávkové zelí |
150 g | červené fazole v nálevu |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
kmín | |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
500 ml | vývar |
autor Jarka Petrová
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.