Vaření.czReceptyZelí hlávkové zapečené s klobásou

Zelí hlávkové zapečené s klobásou

Pikantní klobáskové zelí zapečené s bramborami a rajským protlakem


3.0731x
45 min
1×

Postup přípravy

Zelí očistíme a nakrájíme na nudličky. Přidáme sůl, kmín, trochu vody a podusíme. Uzeninu a slaninu nakrájíme na kostičky. Okurku taky. Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Česnek utřeme. V pekáčku rozškvaříme na oleji slaninu, osmahneme na ní cibuli a potom vmícháme scezené zelí, uzeninu a okurky, rajčatový protlak, utřený česnek a nakonec brambory. Zelí s klobásou vložíme do předehřáté trouby a zapečeme asi 30 minut. Zelí hlávkové zapečené s klobásou ihned podáváme.
user-icon

autor 59

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Zelí hlávkové zapečené s klobásou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena