Hamburger pro ty, kteří dodržují dietu. Recept vhodný také pro vegetariány.
Hodnocení
2.6
/ 5 (24x)
Doba přípravy
10 min
Chutnalo
1x
Ingredience
4 ks
rajče
50 ml
nízkotučný jogurt
4 ks
okurka sterilovaná
4 lžičky
jemná hořčice
4 ks
celozrnná bulka
podle chuti
1 lžička
sekané čerstvé bylinky
Postup přípravy
Celozrnné bulky lehce rozpečeme, aby byly křupavé. Podélně je nařízneme, avšak nedořízneme.
Rajčata omyjeme a nakrájíme na kolečka, okurky okapeme a nakrájíme na plátky.
Spodní část bulky potřeme nízkotučným jogurtem, ve kterém jsme rozmíchali sekané bylinky. Na bulku rozložíme kolečka rajčat, plátky okurek, navrch kápneme lžičku jemné hořčice.
Bulku přiklopíme. Zeleninový hamburger je takto připraven k podávání.