Zeleninový boršč jinak

Recept na trochu odlišnou verzi zeleninového boršče.


4.767x
60 min
1×

Ingredience

3-4 stroužkyčesnek
4 lžíceolej
sůl
2 kscibule
1 ksmrkev
1 kspetržel
4 lžícerajčatový protlak
0.3 hlávkyzelí
3 ksbobkový list
400 gčervená řepa
mletý černý pepř

Postup přípravy

Do rozehřátého oleje vložíme oloupanou cibuli nakrájenou na kostky.

Hlávkové zelí omyjeme, mrkev a petržel oškrábeme, nakrájíme na tenké nudličky. Všechno spolu orestujeme, přidáme bobkový list, rajčatový protlak a vodu. Pomalým varem vaříme do poloměkka, poté přidáme červenou řepu a zeleninový boršč dochutíme solí, kořením a prolisovaným česnekem.

Zeleninový boršč jinak podáváme jako zdravou vegetariánskou polévku. Je moc dobrý. Před servírováním samozřejmě vyndáme bobkový list.

user-icon

autor Ludvo


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zeleninový boršč jinak

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Ruská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.