Recept na vydatný zeleninový boršč s houbami, který můžeme zjemnit zakysanou smetanou pro jemnější chuť.
100 g | slanina |
5 ks | brambory |
1 ks | cibule |
3 lžíce | kečup |
1 ks | chilli paprička |
4 ks | bobkový list |
6 kuliček | nové koření |
500 ml | hovězí vývar |
200 g | hlávkové zelí |
200 g | kořenová zelenina |
200 g | houby čerstvé |
2 ks | červená řepa |
500 g | kysané zelí |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř |
autor Kaelyn Knížová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena