Klasický recept na přípravu chutného ruského boršče. Ingredience jsou na 3 litry polévky.
1 lžička | cukr |
2 ks | brambory |
1 ks | cibule |
1 ks | rajče |
1 ks | mrkev |
1 lžíce | rajčatový protlak |
0.5 ks | červená paprika |
20-30 dkg | bílé zelí |
2-3 ks | červená řepa |
60-70 dkg | vepřové maso |
1 lžička | sušená petrželka |
1 lžička | sušený kopr |
1 lžíce | kvasný ocet 8% |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
na ozdobu | |
čerstvá petrželka |
autor Merelin
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.