Zeleninové rizoto s yzopem

Zdravý recept plný zeleniny, koření a rýže.


4.54x
45 min

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme nadrobno, zpěníme na oleji a na másle, přidáme na kolečka nakrájenou cuketu a pórek, propláchnutou rýži a za častého míchání osmažíme.

Směs podlijeme vínem a necháme vydusit, vmícháme rajčatové pyré, osolíme, opepříme a za občasného podlévání vývarem dusíme, dokud rýže nezměkne. Než stáhneme rizoto z plotny, vmícháme mražený hrášek, nasekané lístky yzopu a ještě asi 5 minut dusíme.

Na talíři ozdobíme pokrm nasekanou petrželkou a posypeme strouhaným sýrem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zeleninové rizoto s yzopem

Zpět na recept