Zeleninové lečo se sójou

Opět něco bezmasého. Recept potěší vegetariány.


4.36x
35 min

Postup přípravy

Sóju uvaříme podle návodu na obalu ve vodě dochucené kostkou bujonu. Sóju scedíme, vymačkáme přebytečnou vodu a rozkrájíme na menší kousky.

V hluboké pánvi si mezitím připravíme zeleninovou směs. Na oleji necháme zpěnit nadrobno nakrájenou cibulku i s natí. Přidáme rozkrájená cherry rajčátka, scezenou kukuřici, hrášek a osmahneme. Přidáme rajčatový protlak, veškeré koření, podlijeme trochou vody a krátce podusíme.

Do zeleninové směsi vsypeme sóju, prohřejeme a vmícháme předem rozšlehaná vajíčka, která jsme ochutili solí a pepřem. Za stálého míchání necháme vejce zatuhnout tak, aby nám celé zeleninové lečo se sójou spojila.

Zeleninové lečo se sójou rozdělíme na nahřáté talíře a podáváme jako hlavní chod.

user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zeleninové lečo se sójou

Zpět na recept