Vaření.czReceptyZeleninové lečo s uzeným tofu

Zeleninové lečo s uzeným tofu

Recept na lečo trochu jinak.


4.414x
45 min

Ingredience

olej
sůl
3 ksrajče
1 ksvelká cibule
6 kszelená paprika
200 guzené tofu
5 lžicsójové vločky nebo sójová mouka

Postup přípravy

Oloupanou cibuli pokrájíme na půlměsíčky, papriky zbavené jádřince na kolečka. Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na čtvrtky. Cibuli s paprikou rychle opražíme na oleji, osolíme, podlijeme troškou vody a dusíme do poloměkka. Tofu pokrájíme na kostky a spolu s čtvrtinami oloupaných rajčat přidáme k paprice. Před dovařením zahustíme sójovými vločkami, které kromě živin dodají leču pěknou žlutavou barvu. Pokud jsou vločky velké, pomeleme je na masovém mlýnku. Zeleninové lečo s uzeným tofu podáváme s uvařeným bramborem nebo s chlebem. Pokud nemáme čerstvou zeleninu, můžeme použít sterilované nebo mražené lečo.
user-icon

autor Ludvo

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Zeleninové lečo s uzeným tofu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena