Králičí maso pečené se zeleninou! Ideální pokud držíte linii nebo se po novém roce chcete zravě stravovat.
Hodnocení
2.9
/ 5 (637x)
Doba přípravy
90 min
Ingredience
- -
česnek
- -
olej
- -
sůl
0.5 l
vývar
- -
majoránka
1 ks
cibule
- -
kmín
- -
mletý pepř
2 ks
paprika červená
6 ks
loupaná rajčata
2 ks
paprika zelená
1 kg
králík
Postup přípravy
Králíka rozporcujeme. Na pánvi orestujeme dorůžova cibulku nakrájenou na plátky, na ni rychle opečeme maso. Posolíme, opepříme. Vložíme do připraveného římského hrnce, přidáme nakrájenou zeleninu a ostatní koření. Zalijeme vývarem. Pečeme přikryté v troubě při 180 stupních asi 45 minut. Podáváme s dušenou rýží, noky, těstovinami nebo prostě s tím, co se vám ke králíkovi nejvíc hodí! Pokud ale držíte dietu, držte se rýže nebo těstovin.