Závitky od šikmoočky - tuto výbornou čínskou pochoutku si můžete udělat i doma. Pokud chcete, tak jdou méně dostupné ingredience jednoduše nahradit, můžete si tak připravit i vegetariánskou variantu, kdy maso nahradíme tofu, zeleninu použijeme podle sezóny.
1 ks | pórek | |
3 ks | mrkev | |
150 g | kuřecí prsa | |
120 g | čínské zelí | |
sójová omáčka | ||
2 ks | jarní cibulka | |
70 g | bambusové výhonky | |
podle potřeby | ||
---|---|---|
olej | ||
listové těsto | ||
rýžové víno | ||
houby shiitake |
Fantastická asijská chuťovka: Gyoza knedlíčky krok za krokem
Vyzkoušejte recept na parádní knedlíčky gyoza. Máme pro vás tentokrát jejich veganskou verzi - s veganským mletým masem a omáčkou, naučíme vás je krok za krokem.
Rychlé jídlo z jedné pánve: Čína v 8 variacích
Rychlé a vděčné jídlo pro celou rodinu bez zbytečného nádobí a času stráveného u sporáku. Čína jako oblíbený pokrm, na který existuje nespočet receptů z vepřového, kuřecího i hovězího masa, lze však připravit i vegetariánskou verzi. Na přípravu nám postačí hluboká pánev.
Videorecept: Milujete asijskou kuchyni? Smažená rýže inspirovaná Thajskem vás nezklame
Máme pro vás skutečnou bombu - smaženou rýži s kuřecím masem, zeleninou a vejci na thajský způsob. Recept je jednoduchý a výsledný pokrm chuťově vyvážený a zároveň příjemně pikantní. Doporučujeme vyzkoušet!