Zapečený pórek

Zapečný pórek je lehké jídlo vhodné pro redukční dietu.


3.2101x
45 min
1×

Postup přípravy

Pórek očistíme, nakrájíme na silnější kolečka a ve vodě podusíme. Současně si z mléka a mouky připravíme bešamel, který ochutíme muškátovým oříškem, osolíme a opepříme. Šunku nakrájíme na hranolky, promícháme s podušeným pórkem a vsypeme do zapékací misky. Zalijeme bešamelovou omáčkou, posypeme nastrouhaným sýrem a přibližně 20 minut zapékáme na 200°C.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Zapečený pórek

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena