Zapečený pórek

Zapečný pórek je lehké jídlo vhodné pro redukční dietu.


3.2101x
45 min
1×

Postup přípravy

Pórek očistíme, nakrájíme na silnější kolečka a ve vodě podusíme.

Současně si z mléka a mouky připravíme bešamel, který ochutíme muškátovým oříškem, osolíme a opepříme.

Šunku nakrájíme na hranolky, promícháme s podušeným pórkem a vsypeme do zapékací misky. Zalijeme bešamelovou omáčkou, posypeme nastrouhaným sýrem a přibližně 20 minut zapékáme na 200°C.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zapečený pórek

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.