Zapečený pórek v jogurtu

Zdravý a chutný teplý předkrm. Pórek v kombinaci se salámem, sýrem a jogurtem.


3.2143x
45 min
1×

Postup přípravy

Pórek očistíme a nakrájíme na špalíčky. Ty krátce povaříme v osolené vodě. Špalíčky necháme okapat. Sýr nastrouháme. Salám oloupeme a nakrájíme na kostičky. Zapékací misku vymažeme máslem. Připravíme si zálivku. Petrželku opereme, osušíme a nasekáme najemno. Spolu s vejcem ji vmícháme do jogurtu. Ten dochutíme paprikou, solí a pepřem podle chuti. Do připravené zapékací misky rozložíme špalíčky pórku. Posypeme je sýrem a kostičkami salámu. Vše přelijeme jogurtovou zálivkou a v předehřáté troubě na 180°C zapékáme asi 25 až 30 minut. Hotový zapékaný pórek v jogurtu ihned podáváme. Můžeme podávat jako předkrm, hlavní chod nebo jako přílohu k masům.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Zapečený pórek v jogurtu

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena