Zapečené tajemství Václava

Tento pokrm, který mi udělal můj přítel, mě doslova nadchl. Pokud máte rádi ryby a sýr, tak neváhejte a zkuste tento jednoduchý recept.


3.3102x
45 min
1×

Postup přípravy

Rybí filé necháme rozmrznout. Sýr nastrouháme najemno.

Rozmrzlé filety osušíme, z obou stran osolíme, opepříme a posypeme kořením na ryby. Pekáček vymažeme máslem a rybí filé do něj rozložíme. Pak je hustě posypeme sýrem, aby nebyly filety vidět.

Troubu předehřejeme na 200 °C. Rybu se sýrem zalijeme smetanou ke šlehání.Pekáček přikryjeme alobalem a vložíme do předehřáté trouby.

Zapečené tajemství Václava pečeme asi 25 minut, aby se filé dostatečně propeklo a změklo. Poté sejmeme alobal a filé ještě dopečeme, aby byl povrch pěkně zlatavý.

Zapečené tajemství Václava nejlépe chutná s vařenými brambory.
user-icon

autor zuzulak


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zapečené tajemství Václava

Zpět na recept