Rybí filé na celeru

Výborná a jednoduchá varianta nízkokalorického hlavního chodu pro příznivce dělené stravy.


0.00x
45 min

Postup přípravy

Troubu rozehřejeme na 160 °C.

Rybí filé osolíme a pokapeme citronovou šťávou.

Bulvový celer očistíme a nakrájíme na kostičky. V mělkém kastrole rozpustíme máslo a celer v něm obalíme. Osolíme, opepříme, posypeme tymiánem a rozmarýnem. Kastrol s celerem přikryjeme pokličkou a vložíme do předehřáté trouby. Po 20 minutách pečení poklademe na celer rybí filé a zasypeme vlašskými ořechy. Pečeme dalších cca 20 minut.

Před podáváním promícháme celer s nasekanou petrželkou a můžeme i dochutit trochou citronové šťávy.

Rybí filé na celeru podáváme jako dietní hlavní chod, který můžeme zařadit do dělené stravy.
user-icon

autor horovska


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Rybí filé na celeru

Zpět na recept