Zapečené krůtí medailonky

Rajčátka, kukuřice a krůtí maso pod peřinou z mozzarelly.


4.737x
60 min
9×

Ingredience

3 stroužkyčesnek
3 lžícemáslo na smažení
600 gkrůtí maso
250 gplátková mozzarella
1 sklenicenakládaná rajčata (850 ml)
1 konzervanakládaná kukuřice (425 ml)

podle chuti

sůl
mletý pepř

na ozdobu

4 snítkybazalka

Postup přípravy

Oloupaný česnek nasekáme nahrubo a nasypeme ho na dno zapékací mísy. Rajčata scedíme, rozmačkáme a nalijeme je na česnek. Na rajčatovou směs nasypeme slitou kukuřici, osolíme, opepříme a necháme "nasát".

Maso rozkrájíme na menší plátky a opečeme na rozpáleném másle dozlatova. Plátky masa rozložíme na rajčata i s výpekem a poklademe je plátky mozzarelly.

V předehřáté troubě zapékáme zhruba 25 - 30 minut.

Zapečené krůtí medailonky servírujeme ozdobené snítkou bazalky.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zapečené krůtí medailonky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.