Uzená treska chutná velmi dobře s nízkotučným mlékem a sýrem.
sůl | |
2 lžíce | máslo |
petrželka | |
750 g | brambory |
1 list | bobkový list |
pepř | |
2 lžíce | hladká mouka |
4 ks | celý pepř |
2.5 l | odtučněné mléko |
450 g | fileta z tresky |
4 ks | jalovčinka |
320 g | kukuřice z konzervy |
60 g | nízkotučný čedar |
autor Nakladatelství Slovart
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.