Zámecký paprikáš

Recepty pro ty, co mají rádi kuřecí maso, ale neví jak už ho udělat, aby to nebylo pořád to samé.


4.54x
75 min
1×

Ingredience

100 mlolej
sůl
2 kscibule
100 mlsmetana
1 lžičkakmín
1 lvoda
1 kskuře
1 ksfeferonka
250 gžampiony
hladká mouka
1 lžícemletá sladká paprika
mletý černý pepř

Postup přípravy

Omyté kuře rozdělíme na 8 částí. Zeleninu očistíme a nasekáme najemno. Žampiony oloupeme, nakrájíme na plátky a podusíme je na oleji. Na oleji zpěníme cibulku. Přidáme mletou papriku, krátce orestujeme a přilijeme vodu. Vložíme porce kuřete, osolíme, ochutíme kmínem, feferonkou, pepřem a dusíme doměkka. Měkké kuře vyjmeme, šťávu zaprášíme hladkou moukou, přilijeme smetanu a 10 minut povaříme. Šťávu přecedíme na kuře, přidáme žampiony, které jsme předtím krátce podusili na oleji. Zámecký paprikáš podáváme s noky nebo těstovinami
user-icon

autor bozule

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Zámecký paprikáš

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena