Vaření.czReceptyZahuštěná krůtí polévka

Zahuštěná krůtí polévka

Velmi chutná masovo zeleninová polévka.


3.0357x
60 min

Postup přípravy

Krůtí droby, krk a křídla nejprve opečeme na trošce oleje, přidáme nadrobno nasekanou cibuli, zalejeme vodou a dusíme, až je maso poloměkké.

Přidáme na kousky nakrájenou mrkev, celer, a brambory, červenou papriku a ještě dusíme asi 15 minut. Nakonec přidáme mladý hrášek, přilejeme 2l vody a vaříme dokud všechny přísady nezměknou.

Do hotové polévky přidáme smetanu a zahustíme moukou rozkvedlanou v mléce. Vše dochutíme vegetou. Podáváme s čerstvým pečivem.

user-icon

autor Vilienka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Zahuštěná krůtí polévka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena