Zahuštěná krůtí polévka

Velmi chutná masovo zeleninová polévka.


3.0357x
60 min

Postup přípravy

Krůtí droby, krk a křídla nejprve opečeme na trošce oleje, přidáme nadrobno nasekanou cibuli, zalejeme vodou a dusíme, až je maso poloměkké.


Přidáme na kousky nakrájenou mrkev, celer, a brambory, červenou papriku a ještě dusíme asi 15 minut. Nakonec přidáme mladý hrášek, přilejeme 2l vody a vaříme dokud všechny přísady nezměknou.


Do hotové polévky přidáme smetanu a zahustíme moukou rozkvedlanou v mléce. Vše dochutíme vegetou. Podáváme s čerstvým pečivem.

user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zahuštěná krůtí polévka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Česká